Vozački ispit: može li se nakon polaganja zaboraviti vožnja?

Podijeli prijateljima!
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit
Share On Stumbleupon
Share On Youtube

Zabrinuta: Bok, imam jedan problem ako se to tako moze nazvati.. polozila sam vozački, uskoro ce biti 3 mjeseca, i roditelji su mi dali da vozim, ali mi ne daju da vozim sama…bila sam vozila sa stricem prije otprilike mjesec dana i od tada nisam vozila..djed mi vec 3 mjeseca obecaje kupit auto, i trebali smo ic u subotu gledat auto, ali ocito nista od toga..bojim se da ne zaboravim voziti i zanima me dali je moguce zaboraviti voziti?

Draga Zabrinuta,

čestitamo ti na tome što si položila vozački ispit! ?

Možeš čuti ljude da katkad kažu “vožnja automobila je poput vožnje biciklom”, u smislu da se ne može zaboraviti voziti automobil jednom kada to naučiš. Međutim, to ne vrijedi u slučaju kada osoba nema mnogo iskustva u vožnji i tek položi vozački ispit. Tada je najbolje nastaviti voziti kako bi se ta vještina nastavila razvijati.

Također, nije važno jesi li sama u automobilu ili nisi. Pohvalno je što si vozila, pa čak i kada je još netko s tobom u autu. Nemoj da te obeshrabruje činjenica što ti roditelji ne dozvoljavaju da voziš njihov automobil samostalno. Najvjerojatnije se brinu za tebe i ne bi htjeli da ti se nešto dogodi. Kada ćeš malo više voziti s njima i postati sigurnija u vožnji, postojat će i veća vjerojatnost da će te pustiti da samostalno voziš. U takvim je slučajevima potrebno samo malo strpljenja i razumijevanja, a svojim ponašanjem ćeš im dati do znanja da si svjesna svih mogućih negativnih posljedica te da si dovoljno ozbiljna i savjesna da možeš početi voziti sama auto.

Samo nemoj u potpunosti zapostaviti vožnju, a s vremenom ćeš možda dobiti i vlastiti automobil! ?

Za kraj bismo te samo zamolile da ispuniš jednu kratku anketu kako bismo vidjele jesmo li ti uspjele pomoći i što bismo u budućnosti mogle promijeniti da bolje odgovaramo na dobivena pitanja. Anketi možeš pristupiti OVDJE. Hvala ti!

Lijep pozdrav od Podrži me! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.