Super savjeti za izlazak van sa simpatijom

Podijeli prijateljima!
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit
Share On Stumbleupon
Share On Youtube

Već ti se dulje vrijeme sviđa neki dečko ili djevojka i htio/la bi ju/ga pozvati van? Nisi siguran/na gdje bi mogli izaći jer ti se onaj ”klasični” izlazak na cugu ili restoran više ne čini zanimljivim?  Ili si možda dulje vrijeme u vezi i oboje biste htjeli isprobati nešto novo? U nastavku ti donosimo nekoliko ideja, no podsjećamo da su vlastite kreativne ideje najbolje rješenje! 🙂

 

  1. Izlazak u prirodu

Jedan od načina kako upoznati osobu je otići na dugu šetnju po parku, plaži, rivi, a za one malo odvažnije (i one koji su u mogućnosti) planinarenje po obližnjem brdu ili planini. Naravno, možete se i provozati biciklom ili se negdje odvesti. Bit će vam lakše ako si zacrtate neki cilj do kojeg želite doći. Ako ga i nemate, spontanost uvijek dobro dođe. Nikada ne znate što ćete vidjeti novo.

izlazak
Fotografija preuzeta s: www.huffingtonpost.com
  1. Izlazak u kazalište ili na stand-up komediju

Većina osoba za prvi izlazak odabere kino što je odličan način da se upustite u razgovor o filmovima koje većina gleda. No, jeste li ikada razmišljali o tome da umjesto kina odete u kazalište na neku satiričnu predstavu ili na stand up komediju? Odličan način spajanja osoba su upravo situacije u kojima ćemo se zajedno nečemu nasmijati.  Za svaki slučaj uvijek je dobro na internetu pogledati recenzije drugih osoba koje su već posjetile neku od predstava. Tako ćete biti sigurni da ćete se dobro nasmijati!

  1. Događaj u gradu

Čuo/la si da se približava koncert, sajam ili neki drugi događaj u gradu ili okolici i htio/la bi otići? Odlična prilika da nekoga pozoveš da ode s tobom. Možda vidite nešto novo ili isprobate neku novu poslasticu koja se nudi. Preko ljeta aktualna su noćna kupanja na bazenima dok se zimi otvaraju klizališta.

  1. Piknik iznenađenja
    slika preuzeta s: creativefan.com
    Fotografija preuzeta s: www.creativefan.com

Prognoza vremena nam govori da slijedi nekoliko sunčanih dana? Zašto ih ne iskoristiti i otići na piknik u neki park i ponijeti sa sobom npr. radio ili neku društvenu igru i jednostavno uživati u prirodi. Također, ako vas je više, možete se dogovoriti za kampiranje.

  1. Isprobajte nešto novo

Ovo je možda više savjet za par koji je već duže vrijeme u vezi. Kako veza ne bi postala monotona, nije na odmet isprobati nešto novo. To može biti nešto jednostavno poput gledanja filma koji niti jedan ne bi nikada izabrao, odlazak negdje gdje nikada niste bili itd. Poanta je okusiti nešto novo, provesti zajedničke trenutke i podijeliti svoje viđenje toga novog iskustva. Možda otkrijete da imate još nešto zajedničko.

  1. Ljubav ide kroz želudac

U zadnje vrijeme možemo primjetiti da se sve više po gradovima otvaraju palančikarnice, healthy food zalogajnice ili različite slastičarnice. Naravno, u većim gradovima ima i većeg izbora. Također, možete se dogovoriti da jednu večer organizirate zajedničko kuhanje, pečenje kolača, palačinki ili pripreme bilo kojeg drugog obroka.

Nadamo se da smo ti dali dobru ideju za sljedeći izlazak van s dečkom ili curom. Neke od ovih navedenih primjera mogu poslužiti i kod izlaska s prijateljima. Kako smo već napisali, vlastite kreativne ideje su uvijek najbolje. Ako imaš vlastiti primjer ili ideju za izlazak, slobodno nam napiši u komentaru ili nam pošalji poruku. Zanimaju nas i tvoja iskustva. 🙂

Objavljeno: 1/8/2016

Koliko ti se naš članak svidio?

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]
Ako imaš dodatnih pitanja ili ti nešto nije dovoljno jasno, obrati nam se ovdje ili u komentaru ispod teksta!

P.S.
Lajkaj nas na fejsu!
PODRŽI ME

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.