Ponovni upis u prvi razred srednje škole

Podijeli prijateljima!
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit
Share On Stumbleupon
Share On Youtube

Hana: “Poštovani, Željela bih se prebaciti u drugu srednju školu, ali ponovno u prvi razred, buduci u sadašnjoj srednoj školi sam pala razred i s obzirom na probleme koje sa imala tijekom pohađanja više ne želim nastaviti školovanje u toj školi.
Moji roditelji pokušavaju što od sadašnje pedagoginje, što od pedagoginje škole saznati kako je moguće ostvariti premještaj i nitko im ne daje konkretan odgovor. Na pokušaj da se prijavnim na redoviti upis 2021/2022 sustav upis.hr od mene traze prijavnicu, koju ja nemam odnosno koju je za mene za upis 2020/2021 odradio Središnjii prijvani ured tj Grad Zagreb gdje su točno navedeni programi na koje se ja prema odrađenoj obradi u Hrvatskom Zavodu za zapošljavanje smijem prijaviti.

Molim Vas pomozite mi i uputite me kako da saznam što mi je činiti.
Hana”

Draga Hana,


žao nam je zbog svega kroz što si prošla u ovoj školskoj godini i vjerujemo da ti je teško nositi se svim izazovima koje novi upis u srednju školu nosi sa sobom. Na žalost ne možemo ti pomoći oko prijavnice i upisa putem upisi.hr. Međutim, svakako ti savjetujemo da se javiš nadležnom Ministarstvu znanosti i obrazovanja. Navedeno Ministarstvo ti svakako treba moći i znati pomoći oko toga kako da ponovno upišeš prvi razred srednje škole. Na njihovoj stranici u kategoriji Kontakti možeš pročitati na koje sve načine ih možeš izravno kontaktirati i tražiti pomoć. 
Osim Ministarstva, pomoć možeš zatražiti od ravnatelja ili tajnice škole u koju se želiš prebaciti bez obzira što od pedagoga škole nisi dobila konkretan odgovor. Netko ti ga svakako mora dati. Budi uporna!

U svakom slučaju želimo ti puno sreće i uspjeha u tom procesu i nadamo se da ćeš u  konačnici uspjeti. 
Ako imaš dodatna pitanja ili ti nešto nije dovoljno jasno, javi nam se opet.

Za kraj bismo te samo zamolile da ispuniš jednu kratku anketu kako bismo vidjele jesmo li ti uspjele pomoći i što bismo u budućnosti mogle promijeniti da bolje odgovaramo na dobivena pitanja. Anketi možeš pristupiti OVDJE. Hvala ti!

Lijep pozdrav od Podrži me!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.