Nova autorica Petra

Podijeli prijateljima!
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit
Share On Stumbleupon
Share On Youtube

Dragi naši,

predstavljamo vam novu suradnicu, autoricu budućih tekstova o sportu – Petru Čizmić Pokrajac.

U nastavku pročitajte što ona sama kaže o sebi. 🙂

“Ja sam…hmm…

Kako krenuti, vjerojatno je ovo nekima lakše, a nekima poput mene teže. Pa, idemo školski..

Zovem se Petra, jednom davno bila sam srednjoškolka poput vas. Puna nade u život, luda, otkačena, išla sam u Primijenjenu školu za umjetnost i dizajn, umjetnica u duši. Danas sam i dalje kreativka i radim u struci – grafički dizajn, završila sam Studij Dizajna pri Arhitekturi. Moja prava strast je sport, na svim razinama, od rekreacije, mentorstva, tereniranja drugih, politike.  

Sad već 25 godina bavim se jednim drugačijim sportom, softballom, vjerojatno nisi čula/o za njega, ako jesi, još i bolje. Prvih 10 godina sam samo trenirala, a sad već 15 godina sam i trener, ali to nije sve, još uvijek treniram i igram (u prvoj momčadi), u radu kluba sudjelujem 15 godina i nedavno sam postala predsjednica Softball kluba Princ. 

Zašto sam se odlučila pisati za ovaj blog? Želim doprinijeti tvojem saznanju o prednostima vježbanja, rekreaciji, sportu. Sport je moja strast, to je ono gdje se osjećam kao doma. Volim trenirati, obožavam trenirati druge i pomagati im da postanu još bolji ljudi. Smatram da je sport ono nešto, što nam može pomoći u životu. Kroz njega možeš dobiti prijatelje, zdravlje, ljubav, ma sve.. 

Nadam se da će ti moji tekstovi koristiti i da ćeš naći razloge, ideje, usmjerenja gdje, kako i zašto se baviti sportom. Ako se već baviš sportom, nadam se da nećeš odustati od njega, jer nažalost u današnje vrijeme, to je često. Znam da je teško manevrirati školom, obavezama, izlascima, ljubavima.. Al sve se može, a puno više ćeš dobiti ako nastaviš ili se tek počneš (nikad nije kasno) baviti sportom!


Ako me poželiš kontaktirati, imaš pitanje za mene ili trebaš savjet, tu sam, obrati mi se na mail [email protected] ili bilo kojim drugim putem – na svim sam mrežama 😀 pod pravim imenom, Petra Čizmić Pokrajac.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.