Cijena učeničkih domova u Zagrebu

Podijeli prijateljima!
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit
Share On Stumbleupon
Share On Youtube

Cool_66: KOLIKO SE PLAĆA UČENIČKI DOM U ZAGREBU?

Draga Cool_66,

pretraživanjem interneta nismo došle do konkretnih podataka o tome koliko košta smještaj u učenički dom u Zagrebu. No, neki naši prijatelji, odnosno prijateljice su boravili u učeničkim domovima, temeljem čega smo dobile informaciju da su okvirne cijene između 350 i 450 kn, uz što se još dodatno plaća 200 kn za obroke u domu. Dodatna nadoplata za obroke uključuje doručak, ručak i večeru. Ne možemo ti točno reći koštaju li svi domovi toliko, jer cijena nekad može varirati ovisno o tome kada je zadnji puta bio renoviran i slično. Cijene se također mogu mijenjati tijekom vremena. U svakom slučaju bilo bi najbolje da pokušaš dobiti što više informacija o nekom od domova koji ti se najviše sviđa (zbog lokacije i sličnih razloga) putem telefonskog kontakta s nekim od osoblja. Oni će ti zasigurno znati reći detaljnije i preciznije informacije.
Pretraživanjem interneta naišle smo na popis postojećih domova, što je dostupno OVDJE. Neke od navedenih stranica više nisu u funkciji, dok neke jesu. No, ono što možeš je istražiti aktivne stranice i vidjeti što neki od domova mogu ponuditi, kako izgledaju, koja su njihova pravila i slično.
Nadamo se da smo ti barem malo pomogle i ohrabrujemo te da nastaviš s prikupljanjem informacija glede smještaja u učenički dom.

Ako ti nešto nije dovoljno jasno ili imaš dodatna pitanja, slobodno nam se obrati.

Za kraj bismo te samo zamolile da ispuniš jednu kratku anketu kako bismo vidjele jesmo li ti uspjele pomoći i što bismo u budućnosti mogle promijeniti da bolje odgovaramo na dobivena pitanja. Anketi možeš pristupiti OVDJE. Hvala ti!

Lijep pozdrav od tima Podrži me! 🙂 

One Reply to “Cijena učeničkih domova u Zagrebu”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.