Prebacivanje na drugi srednjoškolski program

Podijeli prijateljima!
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit
Share On Stumbleupon
Share On Youtube

Sarita:
Mogu li promjeniti upisni program iz prodavača  3 godišnja u  komercijalistu 4 godišnja škola ako sam upisana iz izravnog upisa kao učenik teškoćama u razvoju ,jer imam  veći broj bodova od zadnjeg učenika koji se upisao za komercijalistu ? radi se o istoj školi i 1 razred srednje škole ću pohađat sad na jesen 2017.

Draga Sarita,

sasvim je sigurno da se možeš prebaciti na drugi program ako taj program nije upisalo onoliko učenika koliko je bilo predviđeno. Na primjer, ako se na program za komercijaliste može upisati 30 učenika, a upisalo se njih 28, možeš se bez problema prebaciti. No, ako su sva mjesta popunjena, možeš se svejedno raspitati u školi i vidjeti što će ti reći.
Uvijek je dobro pokušati, jer možda ti se posreći. ?

Nadamo se da ti je odgovor pomogao, a u slučaju nekih drugih pitanja koje imaš (bilo da su vezana uz školu ili neka druga područja u životu), slobodno nam se ponovno obrati. ?

Za kraj bismo te samo zamolile da ispuniš jednu kratku anketu kako bismo vidjele jesmo li ti uspjele pomoći i što bismo u budućnosti mogle promijeniti da bolje odgovaramo na dobivena pitanja. Anketi možeš pristupiti OVDJE. Hvala ti!

Lijep pozdrav od tima Podrži me! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.